Sonoskills HR - Webinari

Webinari i online predavanja

Serija besplatnih webinara 2022 godina

01.03. – MSK ultrazvuk glutealne regije – REGISTRIRAJ SE

05.04. – MSK ultrazvuk gležnja – 5 izazova u skeniranju – REGISTRIRAJ SE

24.05. – MSK ultrazvuk kralježnice – REGISTRIRAJ SE

13.09. – MSK ultrazvuk kod sportskih ozljeda mišića – REGISTRIRAJ SE

18.10. – MSK ultrazvuk u reumatologiji – REGISTRIRAJ SE

15.11. – Zdravstveni tim u profesionalnom sportu – okrugli stol sa gostima – REGISTRIRAJ SE

UPUTE ZA REGISTRACIJU

Registraciju na željeni webinar možete izvršiti klikom na gore navedene linkove "REGISTRAJ SE". Nakon klika na REGISTRIRAJTE SE otvoriti će Vam se prozor na kojem morate upisati podatke o sebi (ime, prezime, e-mail, ev-broj Komore za one koji žele da im se upišu bodovi, te država iz koje dolazite). Molimo Vas da ukoliko želite da Vam se gledanje webinara boduje od strane HKF-a točno upišete Vaš evidencijski broj isključivo u ovom formatu npr.: "1-1234". Završetkom registracije dobiti ćete e-mail sa potvrdom registracije i linkom na koji ćete se moći spojiti na webinar.

E-mail sa podsjetnikom i linkom za spajanje dobiti ćete, 24 sata prije početka webinara kao i sat vremena prije početka webinara. Važno je da se spojite na webinar klikom na jedinstveni link iz e-maila koji ste dobili jer jedino na taj način možemo pratiti koliko ste webinar pogledali što će biti uvjet za upis bodova. Ukoliko Vam e-mail nije stigao provjerite SPAM poštu!

NAPOMENA

VAŽNO: Obzirom na jako veliki interes za webinar, postoji šansa da nećete moći pristupiti webinaru u live verziji. Naime, platforma dozvoljava pristup za 1000 prvih ljudi koji se se spoje. Neovisno o tome, webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati naknadno. Snimku webinara dobiti ćete dva sata nakon live verzije e-mailom. Snimku možete pogledati unutar 10 dana! Pogledanom snimkom webinara također ostvarujete pravo na skupljanje bodova.

Sustav će pratiti tko je pogledao snimku odnosno gledao live webinar i samo oni koji budu pogledali webinar ostvariti će pravo na bodove.

Hrvatska komora fizioterapeuta vrednovala je svaki od nadolazećih webinara sa 𝟒 𝐛𝐨𝐝𝐚 za slušače. Registracija za gledanje snimke webinara biti će otvorena 10 dana nakon live verzije. Nakon toga prikupiti ćemo sve podatke o pogledanom webinaru i predati ih Komorama na bodovanje. Ne morate sami ništa dodatno ispunjavati niti slati Komorama. Nakon isteka 10 dana i dalje ćete moći pogledati webinar, no neće više biti moguć upis bodova!

SONOSKILLS HR

SonoSkills HR dio je vodeće Svjetske ustanove na polju edukacije iz MSK dijagnostičkog ultrazvuka. U regiji djelujemo od 2015.g, i do sada smo zajedno sa partnerima organizirali preko 40 osnovnih i naprednih edukacije. Osim naših popularnih "Hands-on" edukacija, organiziramo i online webinare te sudjelujemo u svakodnevnoj kontinuiranoj medicinskoj edukaciji naših polaznika

SONOSKILLS

  • EDUKACIJE
  • O NAMA
  • NAJAVE EDUKACIJA
  • KONTAKT

Fizikalna terapija

  • Ultrazvuk
  • Laser
  • Elektroterapija
  • Magnetoterapija

Kontakt

PERONEUS D.O.O.
A. G. Matoša 8
10360, Sesvete
Mob.: 098/894 643
info@sonoskills.hr